Onze nieuwe horeca gewoontes

Welkom terug! We informeren je graag over onze nieuwe horeca gewoontes. Op deze manier kunnen we het beste omgaan met alle invloeden van de huidige situatie. Het zal even wennen zijn maar we hebben er vertrouwen in dat het veel voordelen oplevert. Mocht je toch vragen hebben of ergens tegenaan lopen kan je daarvoor altijd terecht bij Max.

Bestellen aan de bar:

Bestel je drankjes aan de bar. Je krijgt deze op een dienblad zodat je je bestelling makkelijk mee kan nemen. Borrelhapjes en andere snacks komen we later aan tafel brengen. Wanneer mogelijk zullen we zelf aangeven dat we de drankjes komen brengen. Dit doen we met plezier wanneer er tijd is maar we gaan er altijd vanuit dat je zelf naar de bar komt wanneer je iets wilt bestellen. 

Gelijk afrekenen:

Reken je bestelling gelijk af bij de bar. Dit kan met de pin, contactloos of onze handige nieuwe Kemmer consumptiemunten. Alle prijzen zijn gebaseerd op een meervoud of combinatie van hele en halve munten. Zo kan je zonder moeite een bestelling afrekenen. Ook is het handig wanneer je met een groep bent en ieder apart afrekent. Je kan de muntjes voor het rondje vooraf al apart houden. 

Door het afronden naar de waarde van onze consumptiemunten zijn enkele prijzen gewijzigd. Hier en daar is iets een beetje duurder geworden maar we hebben ook producten van betere kwaliteit of je krijgt een grotere hoeveelheid wanneer we door de huidige voorraad heen zijn. 

Netjes achterlaten:

We waarderen het enorm als je het dienblad, met lege glazen en eventueel afval, bij vertrek naar de bar zou willen brengen. Als de stoelen ook netjes aangeschoven zijn staat het direct weer klaar voor de volgende gasten. Maak ook zo veel mogelijk gebruik van bierviltjes. 

Dank namens onze hard werkende collega’s!

In het kort antwoord op de vraag: waarom?:

Iedereen is inmiddels lang en breed op de hoogte van wat er momenteel (en de afgelopen jaren) speelt. Dit heeft natuurlijk ook invloed op De Kemmer. Bovenstaande aanpassingen zijn voornamelijk het gevolg van de hoge energieprijzen en personeelstekorten. Het komt steeds vaker voor dat we niet de bezetting hebben zoals we deze het liefste zien. Waarbij we iedereen met ruime aandacht helpen met een welverdiend drankje terwijl we in de keuken borrelhapjes klaar maken,  zorgen dat er voldoende van alles koud staat, de bar en het terras netjes zijn, de afwas gedaan is, poetsen, bijpraten met onze vaste gasten en dan ook nog sleutels zoeken, coolpacks pakken, pleisters plakken, nog meer poetsen etc. etc. Zoals je ziet hebben we het er altijd maar druk mee en dat terwijl we er regelmatig alleen voor staan. Doorgaans redden we het gelukkig nog goed met ons huidige team maar er is door de enorme prijsstijgingen niet altijd budget om ruim voldoende mensen te laten werken. We hopen dus ook dat jullie ons met plezier een handje helpen om de processen te vergemakkelijken zonder dat iemand daar last van heeft. Daarmee houden we het werken leuk, voorkomen we grote prijsstijgingen en smaakt het drankje nog altijd even lekker!