BEDRIJFSUITJES

 

 

 Wil je iets leuks organiseren voor je werknemers of collega’s, bekijk de verschillende bedrijfuitjes die wij te bieden hebben. Wat dacht je van een sportieve dag of avond met daarna de mogelijkheid van een hapje of drankje, of misschien zelfs een heerlijk buffet? Sportcentrum De Kemmer biedt je de perfecte mogelijkheden!

” Bij ons kun je terecht voor de meest uiteenlopende arrangementen”

Wat kunnen jullie doen voor je bedrijfsuitje?

Denk bijvoorbeeld aan een mountainbike tocht door de prachtige omgeving van de Oirschotse Heide welke direct grenst aan De Kemmer.

 

Hoe verloopt een dag mountainbiken?

We beginnen met een kopje koffie met iets lekker waarna je kunt kiezen voor een van de prima uitgezette routes welke variëren van 20 tot 65 km.
Na terugkomst bij De Kemmer kun je eerst een verfrissende douche nemen en daarna gezellig nakaarten onder het genot van een drankje in een van onze bars, of op ons terras. Voor de inwendige mens kun je kiezen uit onze uitgebreide horeca-arrangementen.

Een andere mogelijkheid voor grotere groepen vanaf 50 personen

Na een lekker kopje koffie gaan de deelnemers genieten van een sportief evenement met voor elk wat wils. Men kan kiezen uit diverse onderdelen: mountainbike, tennis, klimmen, jeu de boules en diverse zaalsporten. Zie onderstaande arrangementen voor meer informatie.

 

De groepjes gaan onder leiding van onze instructeurs minimaal 2 uur aan de slag. Na afloop komt
iedereen weer bij elkaar in De Kemmer om, na een verfrissende douche de dag verder gezamenlijk voort te zetten.

Als laatste voorbeeld halen wij onze teambuildings sessies aan. Onder leiding van een gespecialiseerde coach ga je met je
collega’s (van bijvoorbeeld het management team) van je bedrijf aan de slag. Informeer maar eens naar onze mogelijkheden.

In en om de veelzijdige accommodatie van Sportcentrum De Kemmer is dus alles mogelijk.
Maak je wensen kenbaar, we denken graag met je mee!