17 juli gaat het weer gebeuren!

Dit jaar nóg grootser!

Sportcentrum de Kemmer opent op 17 juli om 09.30 haar deuren voor het grootste indoor Jumpfestijn van Oirschot!

Met ruim 1300 m2 aan springkussens en free-running ruimte wordt de sporthal van de Kemmer omgetoverd tot de place-to-be voor alle kinderen uit de regio.

Tijden & Leeftijdsgroepen

De kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen bij de Kemmer terecht in 3 blokken van elk 2 uur, de starttijden zijn 10.00 uur | 13.00 uur | 16.00 uur. De oudere jeugd van 12 t/m 16 jaar kunnen zich uitleven in het laatste blok dat om 19.00 uur gepland staat.

Ook leuk voor ouders!

Ouders kunnen toekijken vanaf een van de tribunes of vanuit de foyer. Vanuit beide ruimtes is er goed zicht op de sporthal. Zo kan je meegenieten met een hapje en een drankje!

Perfect voor een kinderfeestje!

Ook dit jaar bieden we weer de mogelijkheid om het ticket uit te breiden met een kinderfeest arrangement. Na het springen kunnen de kinderen aanschuiven voor een frietje met een snack. Op tafel staat ook voldoende ranja om de dorst te lessen. Na het eten kunnen ze kiezen uit een ijsje of een zakje snoep.

 

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van goedgekeurde materialen en er is professioneel toezicht. De deelname is op eigen risico. Alleen toegang met ingevulde verklaring.

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.