REBALL

Reball, het nieuwe Paintball! Durf jij de uitdaging aan?

Reballen is een variant van paintballen, de rubberen balletjes bevatten echter geen verf.

Onze sporthal (1250 m²) wordt met behulp van allerlei materialen omgetoverd tot een heus Reball slagveld. Reball is een moderne sport die meer dan alleen snelheid, behendigheid, en een goede fysieke conditie vereist. Voor Reball is ook tactisch denkvermogen nodig terwijl je je hoofd koel houdt. Reball wapens lijken deels op echte geweren maar ze werken anders. Door perslucht is het mogelijk de kleine rubberen balletjes ca. 25 tot 30 meter ver te schieten.

Veiligheid staat echter altijd voorop. Alle spelers en begeleiders dragen een speciaal masker. Deze activiteit is 16+ en staat onder professionele begeleiding van onze instructeurs.

Al met al een unieke belevenis die je nooit meer zult vergeten!

6-12 personen

Vanaf 16 jaar

60 of 120 min.

v.a. 21,95 p.p.

Sluit je activiteit af met een cocktail workshop!

SPELVORMEN

Last Man Standing

Dit is de meest makkelijke spelvorm ook wel ‘Free for all’ genoemd. Bij dit spel is het ieder voor zich. Voordat het spel begint krijgt elke speler de kans om in 30 seconden een geschikte plek te vinden in het veld vol schuilplaatsen. Als het startschot afgaat speelt iedereen tegen elkaar totdat er één persoon overblijft, dit is de winnaar van het spel!

Team Death Match

Twee teams strijden tegen elkaar totdat één team volledig is uitgeschakeld. Beide teams starten op een andere plek van het veld. Op het moment dat het startschot wordt gelost is het strijden voor de titel!

Capture The Flag

Twee teams strijden om de vlag van hun tegenstander. Hierbij is het dus belangrijk dat je niet alleen de vlag van jou tegenstander veroverd, maar ook dat je je eigen vlag verdedigd. Hierbij is dus goede teamverdeling en tactiek nodig! Zodra een team beide vlaggen in bezit heeft winnen ze het spel.

 

Binnen de gekozen tijd mogen de spellen zo veel mogelijk gespeeld worden.